دوستانی که موفق به حضور در کارگاه گرانولسازی نشدند در این جا به 3 موضوع مهم در زمینه گرانول سازی می پردازیم:
1. در موضوع گرانول سازی برای ایجاد خواص جدید برای مثال نرم کردن و یا سخت کردن گرانول تولیدی باید تنها از اختلاط با پلیمرهای مشابه کمک گرفت. برای مثال اختلاط پلی اتیلن ها با پلی اتیلن ها. یا اختلاط پلی پروپیلن با پروپیلن ها. هیچگاه از پلیمرهای سخت دیگر برای استحکام بخشیدن به گرانول تولیدی نباید استفاده کرد برای مثال افزودن پرک پلی اتیلن سنگین بادی به پرک پلی استایرن به منظور استحکام بخشیدن به پلی استایرن کار اشتباه و نشدنی است. زیرا این دو پلیمر امتزاج ناپذیر می باشند.
و یا برای نرم کردن پلی اتیلن بادی نباید از پی وی سی نرم استفاده کرد. آلیاژ سازی دو پلیمر مختلف و غیر یکسان با در نظر گرفتن شرایطی خاص تنها در اکسترودرهای دوپیچه میسر می باشد. برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید
برای مثال افزودن پی وی سی به ای بی اس به منظور ایجاد خاصیت ضد شعله در ای بی اس تنها در دوپیچه ها انجام می شود بنابراین در اکسترودرهای تک پیچه نمی توان مواد از دو جنس کاملا متفاوت را گرانول نمود و یا افزودن ای بی اس به پلی کربنات با هدف کاهش قیمت و افزایش فریند پذیری تنها در دو پیچه انجام می شود.
2 . هیچگاه نباید پودرهای افزودنی نظیر پودرهای ضد شعله و یا پودر های پر کننده و یا حتا پودرهای رنگی را به تنهایی به پرک اضافه نمود. این مواد درابتداء دستگاه گرانول ساز در داخل قیف ورودی مواد به دلیل سنگین تر بودن نسبت به پرک رسوب می کنند. افزودنی ها می بایست تنها بصورت مستربچ و یا بصورت پودر مخلوط شده در دستگاه میکسربه پرک ها اضافه می گردند. به همین دلیل حتما باید از میکسر آرام گرد حرارتی برای افزودن پودرها وافزودنی به پرک ها و کندر بازیافتی استفاده کرد این دستگاه علاوه بر مخلوط کردن پلاستیک ها با پودرها عمل گازگیری را هم انجام می دهند.
3 . دانستن شاخص جریان مذاب پرک ها و پلیمرهای مختلف کمک می کند تا عمل اختلاط دو پلیمر مختلف برای رسیدن به نرمی و یا سفتی بیشتر قطعه تولیدی نهایی بدرستی انجام گیرد. برای مثال برای افزایش نرمی پرک های بادی به آنها کندر کیسه های پلی اتیلن یا همان مشمع را اضافه می نمایند چون شاخص جریان مذاب آنها به یکدیگر نزدیک است.