چالش صادرات گرانولسازی و کامپاندینگ
روشهای افزایش کیفیت گرانول کامپاند صادراتی
قوانین صادرات گرانول و بازارهای جدید
سازنده دستگاه گرانولساز تک مرحله و دومرحله
تولید کننده کامپاند های پ.پ
تولید کننده گرانول نایلون
فروشنده دستگاههای گرانولسازی دوپیچه
دانلود ویدئوهای چالش
نگاهی به برنامه زنده |
روز اول خانم مهندس فاطمه ارشادی (چالش صادرات گرانولسازی و کامپاندینگ)روز دوم آقای مهندس کشاورز (روشهای افزایش کیفیت گرانول کامپاند صادراتی)روزسوم آقای مهندس متولیان(قوانین صادرات گرانول و بازارهای جدید)روز چهارم : آقای مهندس ارشادی(سازنده دستگاه گرانولساز تک مرحله و دومرحله)روز پنجم : آقای مهندس نیکفر(تولید کننده کامپاند های پ.پ)روز ششم : آقای مهندس رضایی(تولید کننده گرانول نایلون)روز هفتم: آقای مهندس اکبری(فروشنده دستگاههای گرانولسازی دوپیچه) |
مخاطب |
مدیران و کارآفرینان و علاقمندان و صاحبان کارکاه و سرمایه گذاران و دانشجویان |
نوع برگزاری |
لایو در اسکای روم لطفا گزینه مهمان را انتخاب کرده و سپس در قسمت در خواست نام , نام خود را وارد کنید |
قیمت |
500000 تومان اما فعلا رایگان |
سلام صادرات گرانول ممنوع است
چند روز پیش یکی از دوستان که از آموزش های ما استفاده می کردند و در زمینه شستشو و گرانول سازی فعال می باشند و ضمنا دارای مجوز گرانول سازی هستند تماس گرفتند و درخواست مشاوره داشتند چون نتوانسته بودند که گرانولشان را صادر کنند. چرا؟ چون گمرک اعلام کرده که صادرات گرانول ممنوع است.
حالا شما در نظربگیرد که کیفیت گرانول ایشان بسیار عالی است و کلی بازاریابی انجام داده بودند تا بتوانند مشتری خارجی پیدا کنند درواقع مراحلی که ایشان انجام داده بودند عبارتند از:
1-خرید بار ضایعات پلاستیک
2-شستشوی مکانیزه پلاستیک
3-گرانول سازی
4-ارسال نمونه برای آزمایشگاه
5-درست کردن دیتا شیت
6-بازاریابی
7-پیداکردن مشتری خارج ایران
8-ارسال نمونه برای مشتری
9-عقد قرارداد و دریافت پیش پرداخت
حالا سوال مهم : چرا صادرات گرانول ممنوع است ؟ به دلیل این که صادرات مواد نو ممنوع است و آزمایشگاههای گمرک گرانول را نوعی مواد نو تلقی می کنند و لذا صادرات گرانول ممنوع است.
حالا شما دوست عزیز ممکنه بگید خوب در بازار داخل می فروشه چه نیازی به بازار خارج هست. البته که بارگرانول باکیفیت همیشه مشتری دارد.
اما مزیت فروش صادراتی گرانول این است که مشتری حداقل 25 تن گرانول یعنی به اندازه حداقل یک ماشین باید خریداری نماید چون به دلیل بعد مسافت خرید کمتر توجیه اقتصادی ندارد بنابراین برای تولید کننده گرانول بسیار بسیار مهم است که با فرد یا مجموعه ای کار کند که سفارش های بالا و نقد برای خرید گرانول داشته باشند.
حالا به نظر شما راه حل چیه ؟
راه حل این موضوع یک مقدار نیاز به توضیحات فنی دارد بنابراین آموزش های بسیار کاربردی که نتیحه 20 سال فعالیت در صنعت بازیافت پلاستیک است را به صورت ساده و شیوا در این مورد برای شما دوست عزیز آماده کردیم.
بالاخره چه نوع دستگاهی برای گرانولسازی صادراتی مناسب است؟
همانطور که میدانید به قول معروف خانه آخر بازیافت پلاستیک گرانولسازی و گرانولسازی صادراتی و کامپاندینگ است.
عملیات گرانولسازی و کامپاندینگ سودآورترین قسمت بازیافت پلاستیک و بهتره بگیم تخصصی ترین قسمت بازیافت پلاستیک است. در حال حاضر برخی اطلاعات ضد و نقیض بازار کاملا باعث سردرگمی خریدار و از دست دادن سرمایه های میلیاردی شده است.
ولی سوال مهمه این است که آیا همه تولید کنندگان گرانول می توانند موادشون را بفروشند یا می توانند مشتری خارجی پیدا کنند؟ قطعا خیر.
وقتی دلایل این موضوع را بررسی می کنیم. درصد قابل توجهی از این مشکلات فروش برمی گرده به دستگاه گرانولساز.
دوست عزیز من حتا اگر شما قصد خرید دستگاه گرانولسازی نداشته باشی و فقط بخواهی کار خرید و فروش را انجام بدهی باز باید در مورد دستگاه اطلاعات داشته باشی. چون خیلی از اشکالات گرانول و نداشتن مشتری خوب و به هم خوردن معامله خرید و فروش و حتا برگردان بار به دستگاه مربوط میشه.
بنابراین شما دوست عزیز برای فروش گرانول و فروش گرانول صادراتی باید در زمینه دستگاه گرانولسازی اطلاعات فنی داشته باشید که برای مثال:
دستگاه گرانولساز تک مرحله میشه گرانول صادراتی و کامپاند تولید کرد؟
کدوم قسمت دستگاه گرانولساز مهمتره؟ طول, قطر و یا موتورگیربکس؟
اصلا جنس پیچ مهمه یا این که آبکاری کردن پیچ مهمتره؟جنس پیچ دستگاه گرانولساز روی قیمت دستگاه گرانولساز چقدر تاثیر دارد؟
کار گازگیر در دستگاه گرانولساز چیست؟ مگه همه مواد پرک های بازیافتی گاز دارند که دستگاه گرانولساز گازگیر دار نیازه؟
آیا برای نایلون و بادی و لوله پلی اتیلن پی 100 دستگاههای گرانولسازی زیر 3 متر مناسب است؟آیا میشه افزودنی و ترکیب کردن را در دستگاه گرانولساز تک مرحله انجام ذاد؟
آیا دستگاههای گرانولساز زیر 3 متر برای گرانولسازی صادراتی و ترکیب کردن مناسب هستند؟
چرا در دستگاههای گرانولساز زیر 3 متر برای گرانول کردن بادی از کندرساز استفاده می شود. مگه بادی جنس سخت نیست پس چرا از کندرسازی استفاده می شود؟
چرا دستگاه گرانولساز برای انواع پ.پ لوله, سپری, دری, باطری و ای بی اس و های ایمپکت متفاوته؟
هر دستگاه کندر ساز چقدر برق مصرف می کند؟
آیا دستگاه گرانولساز که ساعتی 100 کیلو تولید می کند توجیه اقتصادی دارد؟چطور میشه دستگاهی انتخاب کرد که هزینه های تولید را کم کرد؟
قیمت دستگاه گرانولساز صادراتی به چه عواملی بستگی دارد؟
برای خرید دستگاه گرانولسازی باید به چه مواردی دقت کنیم؟
مهمترین سوال خصوصیت دستگاه گرانولساز باید چی باشد که فروش گرانول آن راحت تر باشد؟یا به عبارت دیگر؟