چالش گرانولسازی و کامپاندینگ
با سلام دوستان عزیز این وبینار به پایان رسید با وارد کردن نام و موبایل خود در قسمت پایین لینکهای ویدئوهای ضبط شده برای شما ارسال خواهد شد با تشکر:
نگاهی به برنامه زنده
|
وبینار چالش گرانولسازی و کامپاندینگ
|
میزبان
|
خانم مهندس فاطمه ارشادی
|
مخاطب
|
مدیران و کارآفرینان و علاقمندان و صاحبان کارکاه و سرمایه گذاران و دانشجویان
|
تاریخ شروع و مدت زمان
|
30خرداد تا 1تیر 1402 ساعت 19
|
نوع برگزاری
|
لایو در اسکای روم و آپارات
|
در این چالش 3 روزه به موضوعات دستگاههای گرانولسازی و کامپاندینگ, مواد گرانولسازی و خرید و فروش پرداخته می شود.
دیدن این وبینار حداقل حداقل 500.000.000 تومان به نفع شماست و از ضررهای شما جلوگیری می کند.
اطلاعات متناقض موجود در بازار بازیافت پلاستیک ها و گرانولسازی و کامپاندینگ باعث سخت شدن تصمیم گیری افراد سرمایه گزار,کارآفرین و بازرگانان شده است.
کار گرانولسازی برخلاف تصور عامه کار بسیار تخصصی است. در واقع می توان گفت کار گرانولسازی همان علم کیمیاگری است که از مواد با ارزش پایین موادی ارزشمند ساخته می شود ولی این کار مانند هر کار دیگری نیاز به ماشین آلات, دانش و مواد مناسب دارد.
در قسمت خرید و فروش:
هر گونه فعالیت بازرگانی و یا خرید و فروش برای بازار های صادراتی و داخلی نیاز به رعایت کردن یکسری مسائل دارد. برای مثال فروش به کارخانجات داخلی تولید کننده محصولات مختلف نظیر نایلون, بادی, لوله و قطعات تزریقی… که مصارف بالایی دارند و می خواهند مواد گرانولی شما را جایگزین مواد نو نمایند, حتما باید خواص لازم را داشته باشد. که متاسفانه رعایت نکردن آنها هزینه چند صد میلیونی برای فعال گرانولسازی دارد( براحتی بار گرانول برگشت داده می شود). و رعایت کردن آنها نیز در زمان گرانولسازی بسیار سودمند و باعث شناخته شدن و اعتبار تولید کننده می گردد. دانستن اجزاء مشخصات فنی گرانول تولید شده و مشخصات محصول تولید شده باعث جلوگیری از هدر رفت سرمایه فعال گرانولسازی می گردد چه در بخش تولید و چه در بخش خرید و فروش.
بخش ترکیب مواد:
استفاده از افزودنی ها تاثیر بسیار بالایی در بهبود خواص گرانول و کامپاند و فروش دارد ولی قیمت تمام شده را باید در نظرگرفت.
یعنی کامپاندینگ و علم مواد سازی که همان ترکیب مواد است, تلفیقی از در نظرگرفتن مسائل اقتصادی و قیمت تمام شده, خواص و کاربرد آن متناسب با نیاز مشتری است. از تولید مستربچ های مختلف تا کامپاند های تخصصی غالبا در دستگاههای دوپیچه انجام می شود. البته نقش قیمت پایه مواد و افزودنی ها که اساس کار هستند را نباید فراموش کرد . در سطح دوم این کار گرانولسازی و یا ترکیب مواد ساده تر قرار دارد که سود آن کمتر از مرحله قبل نیست. و در سطح بعدی عملیات پخت و گرانولسازی است. سود آن کمتر ولی بسته به نوع مواد و بازار جذابیت های اقتصادی خود را دارد. درهرصورت حساسیت کار گرانولسازی همین بس است که حتا استفاده از نوع توری تعداد و مش توری می تواند تولید کننده و یا فعال گرانولسازی را از بازاری به بازار دیگر سوق دهد.یعنی دانستن ذائقه مشتری در گرانولسازی بسیار اهمیت دارد.
بخش ماشین آلات چندین مدل دستگاه:
کار دستگاههای گرانولسازی هم بسیار بسیار بسیار مهم است و انواع دستگاهها عبارتند از :
تک پیچه
دو پیچه
که خود هر کدام از این دستگاهها باز تبدیل به دستگاههای گرانولسازی تک مرحله و دومرحله می شوند.
طبیعتا عملیات گرانولسازی با دستگاههای دوپیچه تخصصی ترین کار گرانولسازی و کامپاندینگ می باشد که ترکیب مواد در آنها بسیار باکیفیت و سود بالایی نیز دارد. اما آیا می توان با دستگاههای تک پیچه در عملیات گرانولسازی نیز تا حدی کار دستگاههای دوپیچه را انجام می دهند؟ این دستگاههای تک پیچه چه خصوصیاتی باید داشته باشند که بتوانند تا حدی کار ترکیب مواد را نیز انجام دهد. یعنی مشخصات فنی دستگاه و تجهیزات جانبی آن چگونه باشد که بعد خرید دستگاه فقط تولید کنیم و اصطلاحا آچار به دست دور دستگاه نچرخیم. آیا دستگاههای دسته دوم می توانند جوابگوی تولید و نیاز مشتری باشند؟جنس پیچ و سیلندر ؟نحوه تعویض و غیره…